Szórakozás

ByeAlex elveszíti szüzességét

ByeAlex(210x140)(1).jpg (ByeAlex)
ByeAlex(210x140)(1).jpg (ByeAlex)

A régi motorosokon kívül számos olyan ismert névvel is találkozhatunk majd Zánkán, akik az EFOTT történetében most először állnak színpadra, mint ByeAlex vagy Odett.

A “nagy öregek mellett” lépnek fel a június 25-én kezdődő Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján a már népszerű, de még „EFOTT-szűz” előadók.

Az Anna & the Barbies már majd’ egy évtizede szórakoztatja a nagyérdeműt, ennek ellenére ezen a fesztiválon mindeddig nem láthattuk őket. Most, hogy alkalmuk lesz Zánkán is megmutatkozni, ígérik, hogy igazi „fesztiválos zúzásra” számíthatunk tőlük.

Fotó: Redlemon

ByeAlex neve a közelmúltban lett igazán ismert, Kedvesem című dalával. Az extrém megjelenésű srác épp a nagy malmöi megmérettetésre, az Eurovíziós Dalfesztiválra készül, de közben már azon gondolkozik, mivel lepje meg június végén az EFOTT-on bulizóknak.

 

“Koncertekre szívesen járok, de inkább klubokba vagy stadionokba, fesztiválokra kevésbé. Zánkán idáig egyszer jártam, táborozni, de nem mondhatnám, hogy az jól sült el.  Az EFOTT-ra viszont, igaz egyelőre csak gondolatban, de nagyon készülök. Szeretnék önmagam lenni a színpadon, és miután kedvelem az elektronikus zenét, annak is inkább a dark változatát, valószínűleg ilyen hangszerelésben is hallhatják majd a dalaimat az odalátogatók. Fontos, hogy jól érezzem magam, hogy aztán ez átragadhasson a közönségre is, de azt gondolom, a fesztiválozók igazi cool arcok, nem lesz probléma. Nagy, fesztelen hangulatú bulira készülök!”- jelentette ki.


Fotó: Redlemon

Ott lesz az EFOTT-elsőbálozók sorában az alternatív stílusban játszó Odett & the go Girlz!, a punk-rockos The Grenma, de rappel a Deniz, a DSP, a ZZ Top és a ZZ Copy, ugyanakkor hallgathatunk csajos rockot is a Dorothytól.


Fotó: Redlemon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik