Szórakozás

Barátai megérezték Király Tamás halálát

Kiraly-Tamas(210x140)(3).jpg (Király Tamás)
Kiraly-Tamas(210x140)(3).jpg (Király Tamás)

Soma Mamagésa a gyilkosság előtt a divattervezővel álmodott, másnap pedig erős szívdobogása és légszomja volt. Bárdos Deák Ágnes fuldoklásra és szorongásra ébredt.

Soma a TV2 kamerái előtt arról mesélt, megdöbbentő álma volt a meggyilkolt Király Tamásról a halála előtti napon.

„Szombat hajnalban azt álmodtam, hogy Tamás felhív a lakására, és azt mondja, hogy nagyon-nagyon akar szeretni engem. Nagyon erőteljesen, már-már szexuális jelleggel mondta, de tudtam, hogy azt nem lehet. Ezen nagyon sokat kattogott az agyam. Az, hogy 27 éves barátság után a halála előtti napon álmodok vele először, több mint véletlen” – mondta az Aktívnak Soma, aki erős lelki összeköttetéssel magyarázza a jelenséget.

Mamagésa Király Tamás halálának órájára így emlékszik vissza: „Olyan erős pszichoszomatikus testi reakciókat éltem át, amit életemben eddig talán csak egyszer. Nagyon erős szívdobogást és légszomjat éreztem. Másfél órán keresztül azt éreztem, hogy nem jutok annyi levegőhöz, amennyire szükségem lenne” – tette hozzá.

Bárdos Deák Ágnes alternatív zenész, az egykori legendás Kontroll Csoport tagja a litera.hu irodalmi portálon tiszteleg tragikus körülmények között elhunyt barátja emléke előtt.

„…azon az éjszakán, amiről csak másnap derült ki, hogy az az éjszaka volt, hajnali két óra tájban fuldoklás ébresztett, rémület, végül is beteg lennék, de nem ennyire, torokfájás, köhögés, láz semmi, de mi ez a gyötrő szorongás, ami néhány órán át, mint mára kiderült, épp Tamás meggyilkolásának idején forgolódásra és magam elé meredésre késztet, olvasásra, lámpa le- és felkapcsolására…” – írja. Az egész szöveg itt olvasható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik