Szórakozás

Sarka bepöccent, Hajdú parókát öltött

Hajdú-Sarka (Hajdú-Sarka)
Hajdú-Sarka (Hajdú-Sarka)

Igen, még mindig kedveljük a szórakoztató celebposztokat. Ezúttal a Hajdú–Sarka páros Facebook-oldaláról lőttünk kettőt.

Cukis-boldogságos „romantikus vacsi majd mozi” kísérőszöveggel töltött fel a hétvégén fotót a Facebookra Sarka Kata.


Fotó: Facebook

Hajdúné, akárcsak barátnője, Szabó Zsófi, imádja tükörből megörökíteni magát és persze begyűjteni a lájkokat. Azt már azonban kevésbé viseli jól, ha valakit irritál a napi több tök ugyanolyan poszt. Pedig ilyen is van. Kata azonban nem hagyja szó nélkül a pikírt megjegyzést, ami ez esetben így hangzott: „Esetleg azt is tessék bejelenteni, amikor wc-re mentek. Arra is kaptok kb 2000 like-ot a nyájtól.”

„Nagyon jó esténk volt, jó néha kicsit kimozdulni kettesben… Akik kedvelnek engem, vagy a férjemet vagy esetleg mindkettőnket, azokat arra kérem, hogy azokat az arcukat nem vállaló provokátorokat, akik otthon fekszenek egyedül, munkanélkül, barátok nélkül és itt élik ki minden perverzitásukat ezen az oldalon, azokat ne is vegyük észre! Tekintsük őket annak, amik valójában… Semmik…” – bonyolódott lételméleti fejtegetésbe az egykori Miss BKV.

A Hajdú–Sarka házaspár férfitagja is kitett magáért a hétvégén, a bejegyzések terén. Péter Kóbor János-parókában pózolt. „Fogadtunk, hogy nem merem kirakni:))) Kimertem:)) Megyek Omega koncertre:)” – kommentálta.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik