Szórakozás

Szerdán megérkezik a tavasz?

Szerdán már akár 15 fok is lehet a legmagasabb nappali hőmérséklet. Addig azért még lesz részünk borúban, esőben és hidegben.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján ma eleinte keleten még számíthatunk némi napsütésre, de ott is beborul az ég. Délnyugat felől egyre többfelé várható ismétlődő eső, záporeső. A keleti, északkeleti szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 7, 14 fok között várható, keleten lesz a melegebb. Késő estére 5, 9 fok közé hűl a levegő.

Szombaton túlnyomóan borult idő várható, délután nyugaton szakadozik helyenként a felhőzet. Kezdetben többfelé, délután egyre kevesebb helyen, főként keleten valószínű eső, zápor. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2, 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 12 fok között alakul.

Vasárnap gyakran lesz felhős az ég, de napos időszakokra is számíthatunk. Elszórtan kisebb eső, zápor kialakulhat. Az északi, északkeleti szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 11 fok között alakul.

Hétfőn változóan felhős idő várható, már legalább néhány órás napsütéssel. Kedden átmeneti felhősödés, elszórt zápor lehet. Szerdán és csütörtökön már igazi tavaszi időre van kilátás 14-15 fok körüli értékekkel a többnyire napos időben-írja a Köpönyeg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik