Szórakozás

Kislány perli Hajdú Pétert

Hajdú Péter (Hajdú Péter)
Hajdú Péter (Hajdú Péter)

A Frizbi Hajdú Péterrel állítólag megsértette az elhunyt Komár László kilencéves lányának személyiségi jogait.

A táncdalénekes kislányának édesanyja ötmillió forintos kártérítést követel a Frizbi Entartainment Kft.-től, amiért a 2011 februárjában sugárzott egyik adásban Komár a Frizbi adásában kifakadt. Többek között „Dögkeselyűhöz” is hasonlította – akkoriban válófélben lévő – feleségét. Hajdú ügyvédje, Mester Csaba elmondta, a felperes jogi képviselője a peren kívüli megegyezést szorgalmazta, de ezt a műsorvezető-producer visszautasította. A Blikk információi szerint Komár exe már nemcsak egy, hanem három Frizbi-adás miatt pereli Hajdút, mert a keresetet kiterjesztette arra a márciusi műsorra, amikor a táncdalénekes özvegye, Kriszta is a showman vendége volt.

Fotó: TV2

A lap azt is megtudta, hogy már nemcsak Komár volt felesége, hanem az elhunyt táncdalénekes kiskorú lánya, Karolina is felperes lett, mert a krisztás adás állítólag az ő személyiségi jogait is sértette.

„Nem cáfolom, de nem is hiszem. Ez elképesztő! Elismerem, hogy már nemcsak a cégemet perli, hanem engem is. Az egész világot beperelheti, akkor sem fogom elfelejteni, amit Laci ellen művelt. Komár Erzsébet akármennyi pert indíthat ellenem és a cégem ellen. Sem én, sem Komár Laci többi barátja ezt soha nem fogja elfelejteni neki” – mondta a Blikknek Hajdú, aki immár személyesen is alperes lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik