Szórakozás

Lájkokra vadászik az RTL Joe-ja

Joe(960x640).jpg (Joe, Éjjel-Nappal Budapest)
Joe(960x640).jpg (Joe, Éjjel-Nappal Budapest)

Mindenkinek jobb, ha az Éjjel-Nappal Budapest nehézfiúja nem olvassa a róla szóló negatív kritikákat.

“Nagyon furcsa, amikor az emberek megismernek az utcán és leszólítanak. Nem is tudom, hogy ezt meg lehet-e szokni. Eddig csak pozitív élmények értek az ismertséggel kapcsolatban, egyetlen rossz szót sem kaptam még a szemembe. A hatéves kislányoktól a hetvenéves néniig mindenki tudja, hogy ki vagyok, és van hozzám egy-egy jó szavuk” – mondta a Hír24-nek a Joe, alias Varga Sándor, aki népszerűségének titkát szerethető karakterében látja.

Fotó: RTL Klub

Joe korábban távol tartotta magát az internettől, de ma már a Facebookot is használja. “Szerintem a társaságban én vagyok az egyedüli, aki sosem netezett, úgyhogy engem annyira nem is érdekel, hogy ott mit mondanak rám az emberek. Néha-néha elolvasom a kommenteket és megnézem, hogy mennyi like érkezett a feltöltött képeimre. Ezek mind nagyon hízelgő számok, de ennyi” – tette hozzá Joe.

A nehézfiú szerint azért külön szerencse, hogy nem jutnak el hozzá a negatív kritikák, mert attól tart, hogy nem tudná megfelelően kezelni őket. “Sosem viseltem el, ha tiszteletlen volt velem valaki, vagy ha indokolatlanul bántottak. Régebben ilyenkor nagyon agresszíven kezeltem ezeket a helyzeteket, és bár ma már nem tudnék bántani senkit, azért mindenkinek jobb, ha nem kerülök ilyen szituációba” – árulta el Varga Sándor.

Kíváncsi az Éjjel-Nappal Budapest kulisszatitkaira? Herman Péter, a sorozat producere nemrég sosem hallott titkokat árult el a produkcióról a Hír24-nek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik