Szórakozás

Második esküvőjére készül az RTL Klub időjósa

esküvő (esküvő, csokor)
esküvő (esküvő, csokor)

Nagy a titkolózás Pataki Zita közelgő esküvője körül. Bár a szűk körű polgári esküvőt tavaly már megtartották, idén egy különleges szertartás során Zita megerősíti fogadalmát a férjével.

Pataki Zita az első pillanattól kezdve élvezi a házaséletet, és már a kezdetekkor tudták mindketten, hogy családot szeretnének. „Minden egyes nap rácsodálkozom, hogy mennyire szerelmes vagyok Atiba. Csodálatos, minden nap úgy lefeküdni, hogy ott van mellettem és fogja a kezem, hogy ölel és érezteti, hogy összetartozunk” – mesélte a Story mgazinnak az időjós, aki éppen “második esküvőjére” készül.

Fotó: RTL Klub

Zitáék a polgári esküvőt tavaly már megtartották, idén pedig egy különleges szertartás során erősíti meg fogadalmát a férjével. Az RTL időjósa már próbál, válogat, gyönyörködik a szebbnél szebb ruhákban – tipikus menyasszony, immár másodjára. Nem is várhatunk mást tőle, hiszen közeleg a nagy nap, amikor talpig hófehérben kimondja a boldogító igent. Immár szélesebb körben, hiszen míg a polgári szertartáson csupán férje és az ő szülei lehettek jelen, most a barátok, ismerősök előtt is örök hűséget fogadnak egymásnak.

Pataki Zita már elérkezettnek látja az időt, hogy kisbabája szülessen. Terveiről és az esküvő részleteiről tovább mesél a Story magazinban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik