Szórakozás

Elhunyt édesanyja szellemét érzi Détár Enikő

A színésznő az elmúlt hónapokban nyitottabb és befogadóbb lett a spirituális dolgokkal kapcsolatban.

Détár Enikő nem tagadja, szeretett édesanyja halála után lelkileg padlóra került, de már úgy érzi, túl van a gyász legkritikusabb időszakán. A neves színésznő érzi, hogy anyukája ma is mellette van és a túlvilágról segíti őt.

Fotó: RTL Klub

“Hiszek abban, ha az ember elveszít valakit, akkor sokkal érzékenyebbé válik, és nyitottabb lesz a spirituális dolgok befogadására. Mostanában olyan érzésem van, mintha lenne még valaki rajtunk kívül a lakásban. Nem zárom ki annak a lehetőségét sem, hogy az édesanyám szelleme van velünk” – idézi az Új Ász Détár Enikő szavait..

“Úgy érzem, hogy egy láthatatlan segítség van mellettem, aki átsegít a nehéz időszakon. Édesanyám kínzó hiányát talán éppen az ő szelleme engedi csillapítani egy kicsit. A férjem édesapját pár éve, szintén karácsony környékén veszítettük el. Az ünnep mérhetetlen szomorúságban telt, fájdalom és áhítatos hangulat kerített hatalmába minket. Akkor történt egy furcsa dolog: megrepedt a kandalló oldalán a vékony márványlap. Szinte biztosra vesszük, hogy az apósom aznap ezzel a jellel tudatta velünk, hogy a házban van” – mondta Enikő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik