Szórakozás

Öngyilkosságot kísérelt meg Szecsődi Kari

Vajon milyen lehet egyszerre egy félig férfi, félig női testben létezni? Milyen lelki, pszichés zavarokat okozhat tükörbe néznie annak az embernek, aki két világ között rekedt?

Szecsődi Kari, aki éppen fél úton tart a teljes nővé válásban, naponta szembesül saját teste korlátaival. Túl egy nem könnyű mellműtéten, túl az első felkavaró családlátogatáson, ahol édesapja és nagymamája először láthatta nőként, Szecsődi Kari próbál normális, hétköznapi életet élni. Immár nőként. Ám a teste még csak részlegesen alakult át, ami bonyolítja az életét. Jelen pillanatban egyszerűen nem bír tükörbe nézni, és a férfiakkal is problémája van, ám élete volt már ennél sokkal nehezebb is.

Fotó: TV2

„Hat éve hunyt el az édesanyám egy autóbalesetben és én úgy éreztem, nincs értelme tovább semminek. Ebben a zavaros időszakban jött a Megasztár és hirtelen felfordult az életem. A kiesésem után hihetetlen mélypontra kerültem, és egyszerűen nem bírtam elviselni a hirtelen támad érdeklődést. Bántottak a támadások és nagyon egyedül éreztem magam. Küzdöttem az identitásommal, hiányzott anyukám és nem tagadom, a drogokhoz nyúltam. Egy este gyógyszereket vettem be, mert nem akartam tovább élni. Előzőleg búcsúlevelet írtam egy barátomnak, aki szerencsére azonnal átjött, és kórházba vitt. Ezután több hetes rehabilitáció következett. Akkoriban fogalmazódott meg bennem a gondolat, hogy fokozatosan vállalnom kell önmagam, és el kell indulnom az átváltozás útján. Ha nem így döntök, talán már nem élnék” – mesélt őszintén élete legnehezebb időszakáról a Story magazinnak Szecsődi Kari.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik