Szórakozás

Kalapács alatt Mary Zsuzsi hagyatéka

Több mint másfél év után kitárult Mary Zsuzsi féltve őrzött gardróbjának ajtaja. Családja ugyanis hosszas vívódás után úgy döntött: elárverezik a hagyatékát, és a pénzt jótékony célra fordítják.

“Azzal mindig tisztában voltam, hogy imád öltözni, és rajong a drága ruhákért, de elképzelni sem tudom, hogy bírt ennyi puccos holmit felhalmozni” – mondta Klapka György a Storynak. Az üzletember arról is mesélt, hogy ő is mindig luxhusholmikat vásárolt Zsuzsinak, sőt külön butikosuk volt, aki mindig házhoz jött.

“Mindig több szatyornyi ruhával érkezett. Egy sorban nekem akasztotta ki az öltönyöket, a másik sorban pedig ott lógtak a női kosztümök, és egyéb ruhadarabok. Csak válogatnunk kellett, és leakasztanunk őket a vállfáról. Mind minőségi darabok voltak. Megtehettük, mert volt rá pénzünk. Zsuzsi szeretett öltözködni, én pedig semmit sem sajnáltam tőle” idézte fel.

Akadnak persze az árverezésre kerülő darabok között olyanok is, amelyekben még pár éve is láthattuk az énekesnőt. Az egyik dekoratív fekete pulóvert például egyik legutolsó boldog korszakában viselte az énekesnő. 2010-ben az egyik kereskedelmi televízió reggeli műsorában beszélt lelkesen arról, mennyire sikeres a fogyókúrája. „Akkoriban megint boldog volt. Hitt benne, hogy még visszatérhet a színpadra,  és élteti majd a közönség szeretete” – mondja eltűnődve Klapka György, aki csupán egyetlen tárgyat rakott el emlékbe volt feleségétől. Ám hogy mi az, azt nem volt hajlandó elárulni.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik