Szórakozás

Súlyos vádak Győzike ellen

Győzike (Győzike)
Győzike (Győzike)

Azt terjesztik Gáspár Győzőről, hogy bombariadót csinált egy esküvőn. A showman tagad, ügyvédhez fordult.

Már hetek óta bujkál Gáspár Győző, akihez azonnal kínos kérdéseket szegeznek a salgótarjániak, ha kidugja otthonából az orrát. A városban azt pletykálják ugyanis, hogy Győzike bombariadót csinált volt barátja, B. Sándor gyermekének esküvőjén, mert nem hívták meg. A showman azonban megelégelte a hazugságokat, és ügyvédhez fordult, hogy végre tisztázza magát.

„A barátom három hete csinált a gyerekének egy lagzit, amin bombariadó volt. Azzal vádolt meg, hogy én csináltam az egészet, ezzel lejáratott az ötszáz fős násznép előtt. Sajnálom, hogy három évig olyan emberrel barátkoztam, aki szerintem még azt is híresztelte volna rólam, hogy lefeküdtem a feleségével. Undorító, de hát ha valaki a szegénységből gazdag lesz, sokat ne várjunk tőle. Az én nevemmel ne játsszon senki, és ne mocskolja be” – mondta határozottan Győzike, aki ügyvédje segítségével nyomatékosította szavait.

Gyakran nyaralt együtt Győzike és B. Sándor családja (Fotó: Hír24)

Dr. Hyross Virág tegnap hivatalosan is felszólította a volt barátot, hogy tartózkodjék a további jogsértő magatartástól. Győzike ügyvédje emellett kilátásba helyezte, hogy jogi útra terelik az ügyet becsületsértő és jó hírnevet sértő magatartás miatt, ha nem sikerült peren kívül megegyezniük.

„Ügyfelem nem idézett elő bombariadót, ilyeténképpen nem kívánta tönkretenni az esküvőt sem. Megállapítható, hogy Ügyfelemnek semmi köze a barát által tett állításhoz és cselekményekhez. Ilyenformán súlyosan sérti a becsületét és jó hírnévhez való jogát, hogy B. Sándor nagy nyilvánosság előtti felszólalásában azt állította, a bombariadót Ügyfelem rendezte, amiért nem került meghívásra az eseményre, és ezáltal akarta tönkretenni a lagzit” – közölte a Hír24-gyel dr. Hyross Virág.

Miután minderről B. Sándorék tudomást szereztek, egy üzenettel próbálták csillapítani Győzike haragját. „Sajnálom, ha kellemetlenséget okoztunk. Csak vicc volt” – írta a volt barát.

Ezt már Gáspár Győző felesége, Bea asszony sem tudta szó nélkül hagyni. „Elég szomorú, hogy az unokatestvérem ilyennel mocsokolja be a nevünket. Van elég bajunk, így is rengetegen utálnak minket. Miért kell bemocskolni a nevünket, amikor mi mindig tiszteletben tartottuk őket?!” – mondta felháborodottan a Hír24-nek Bea.

A hozzánk eljuttatott információk szerint a showmannel a menyasszony is üzenetben hadakozott. „Te mit képzelsz magadról? Azt hiszed körülötted forog a világ!!? A lagzin az emberek maguktól rád gondoltak, mert belőled kinézték!! Nem apósom vádolt meg! És most ezzel sztárolod magad??”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik