Szórakozás

Negyedszerre is apa lesz Győrfi Pál

A Szombat esti lázban is szereplő mentősszóvivő és felesége szeptemberre várják a babát.

“Szeptemberre várjuk a picit a feleségemmel, de egyelőre az ultrahang során még nem mutatta meg teljesen magát, nem tudjuk, milyen nemű” – mesélte a Blikknek Győrfi Pál, akinek első házasságából van egy 16 éves nagyfia, a mostani feleségétől pedig egy hároméves fia, valamint egy másféléves kislánya.

Győrfi évekkel ezelőtt nem gondolta, hogy nagycsaládos lesz.

“Nem voltam az a családapa típus, azt gondoltam, maximum egy gyerekem lesz, és tessék…” nevetett Győrfi. “Azt hiszem a feleségem, Adrienn hozta ezt ki belőlem, ő igazi családanya. Imádja az anyaság minden pillanatát, egyedül is simán megbirkózik a kicsikkel, és tulajdonképpen az ő erejének köszönhető, hogy jutott időm a Szombat esti lázra. Mivel szinte állandóan gyakoroltam, jóval több feladat szakadt a nyakába, ráadásul a terhessége első hónapjaiban járt” – tette hozzá Győrfi

“Nem is tudom, mit szeretnék jobban, ha újra egy pici fiút kapunk, akkor is nagyon fogok örülni, de ha ránézek a lányomra, Alizra, és belegondolok, hogy még egy kislány érkezne a családba, akkor is boldog lennék” – jelentette ki.


Fotó: TV2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik