Szórakozás

Bajor Imre újra iszik

Amíg a többi színész a Lovagias ügy előadása után a színészbejárón át távozott, addig Bajor Imre  a legközelebbi presszó felé vette az irányt – írja a Blikk.

Bajor Imre 2010 őszén került padlóra anyagilag és egészségileg egyaránt, ám felesége és barátai segítségével talpra állt, és búcsút intett az alkoholnak, ám most újra a pohár után nyúlt.

„Hazudnék, ha azt mondanám, néha nem lenne kedvem a barátaimmal meginni valamit. Ha nagyon jólesne egy ital, megkérem őket, hogy igyanak helyettem is” – mondta egy korábbi interjúban a színész, aki kerek perec kijelentette azt is: végleg leszámolt az alkohollal. Ennek ellenére a Blikk munkatársa a Karinthy Színház mellett lévő presszóban figyelt fel a művészre. Bajor egy hölggyel és egy férfival pálinkázott.

A napilap információi szerint barátai is aggódnak Bajorért, ugyanis alig van munkája, sőt már színészberkekben is azt suttogják, újra alkohollal oldja a feszültségét.

„Pár éve a színház utáni bulik mókamestere volt, ma begubózik, alig mozdul ki otthonról. Kétségtelen, hogy az anyagi veszteségek meggyötörték, és ahogy mindegyikünknek, neki is szűkülnek a lehetőségei, de ő lelkileg képtelen feldolgozni a helyzetet” – mondta korábban Bajor Imre egy neve elhallgatását kérő ismerőse.


Fotó: Prizma TV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik