Szórakozás

“UFO-tangóval” búcsúzott Győrfi Pál

Práger Kitty, Győrfi Pál (Práger Kitty, Győrfi Pál)
Práger Kitty, Győrfi Pál (Práger Kitty, Győrfi Pál)

A Mentők szóvivője teljesítőképessége határához érkezett: sérülése miatt szinte értékelhetetlen produkciót adott elő.

Tegnap este hat párossal folytatódott a Szombat Esti Láz. A párok közül ketten cha-cha-chát, négyen tangót táncoltak. Az igazán forróra sikerült előadások közül talán Szilveszter gazda “magyaros cha-cha-chája” és Győrfi Pál “UFO-tangója” sikerült a leggyengébben, ami a végeredményen is meglátszott.

Fotó: RTL II

A múlt héten még humorizáltunk Győrfi Pál alacsony fájdalomtűrő képességén. Sajnos a viccből kellemetlen valóság vált, mert Pali súlyosan lesérült. Práger Kittyvel együtt eddig mindent megtettek annak érdekében, hogy a maximumot tudják nyújtani a versenyben, és most teljesítőképességük határához érkeztek. Keleti Andi szerint furcsa volt ez az egész produkció. A tangó egy érzés, ami innen hiányzott. Szirtest mindig meghatja Pálfi tánca, és amit üzenni akar ezzel az egésszel. Cecília azt érezte, hogy Kitty megpróbált mindent, de mégis egy különleges UFO-tangót látott, egy szenvedélyes nőt és egy hideg férfit. Tihanyi Ákos szerint a sebek felgyógyultak, de a tánc kevés volt. A zsűri vitába kezdett, senki nem értett egyet senkivel. Mindenkitől 7 pontot kaptak végül, így összesen 28 pontot szereztek. Esztergályos Cecília is kicsikart magából egy hetest a végén, de viccesen kérte, ha baj van, mindig menjenek érte a mentők.





Az est végén kiderült, hogy a Szombat Esti Láz negyedik élő show-jában is biztosan ott lesz: Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor, Istenes Bence és Südi Iringó, Tóth Gabi és Markó Robi, Szilveszter gazda és Molnár Andi, valamint Vastag Csaba és Mármarosi Tünde. Ezúttal Győrfi Pál és Práger Kitty búcsúzott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik