Szórakozás

Pankából is sztárt nevel Liptai és Gesztesi

Csézy, Geszesi Károly, Liptai Claudia (Csézy, Geszesi Károly, Liptai Claudia)
Csézy, Geszesi Károly, Liptai Claudia (Csézy, Geszesi Károly, Liptai Claudia)

Szüleivel lép fel Gesztesi Panka a A Nagy Duett mai adásában. A sors fintora, hogy éppen az előtt az adás előtt kényszerült visszalépni a műsorból Gesztesi Károly, amelyben életében először egy színpadon szerepelhet imádott kislányával.

A SuperTV2 ma esti műsorában a hatéves Gesztesi Panka háttértáncosként lép fel. Az egész család nagyon szorít a kis Pankának. A kislány a próbákon nem volt szégyenlős, és nem is izgult. Ez meg is látszik a produkcióján, amelynek kapcsán már a csatorna egyik producere is szót emelt.

A büszke szülők: Liptai Claudia és Gesztesi Károly (Fotó: SuperTV2)

“Panka szinte velünk nő fel, hiszen ott volt már a Mr és Mrs forgatásain is a nagymamájával, persze ő erre nem nagyon emlékszik. Amikor először ellátogatott a Mega­sztárra, nagyon elcsodálkozott a stúdión, hogy hol is dolgozik az ő anyukája” – mondta a Vasárnapi Blikknek Illés Gabriella, aki szerint a kislány igazi őstehetség, és nagyon otthonosan mozog a színpadon.

“Személyesen kértem fel a szereplésre. Persze azt is tudtam, hogy ritmikus gimnasztikára jár. Odamentem hozzá, és beszélgettünk, akkor kérdeztem meg tőle, hogy lenne-e kedve egyszer szerepelni a műsorban. Így született meg ez a ma esti produkció, ahol Cseke Katinka és Kökény Attila mögött lép fel a kis csipet-csapat, köztük Panka is a Cotton Eye Joe című slágerre” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik