Szórakozás

Furcsa megoldást választott A Nagy Duett

Csézy és Gesztesi Károly helyett Szulák Andrea és Papp Gergő versenyez tovább az énekes-táncos show-műsorban.

Ahogy már megírtuk, Csézy elveszítette nagymamáját, ezért arra kérte a produkciót, ne kelljen részt vennie a következő adásokban. Vasárnap Gesztesi Károly már egyedül áll a színpadra, természetesen versenyen kívül.

A párost azonban pótolni kell, az üresen maradt helyet a legutóbb kiesett Szulák Andrea és Papp Gergő tölti be.

“Osztozunk Csézy fájdalmában, szomorú dolog történt. Jobb lenne, ha egy kellemesebb helyzet miatt kellene visszatérnünk. Mindezek ellenére szívesen tesszük, hiszen egy különlegesen jó csapat jött össze A Nagy Duettben, eszünk ágában sincs őket cserben hagyni. A szívünk csücske ez a show, és legfőbb célunk a szórakoztatás” –  nyilatkozta a Borsnak Szulák Andrea.

Duettpartnere, Papp Gergő is nagyon sajnálja egykori ellenfelét, ilyen áron nem örül az újbóli szereplésnek. Ha választhatna, inkább versenyen kívül kerülne újra reflektorfénybe a SuperTV2-n.

“Nagyon szomorú, ami történt Csézyékkel. Mindenki érzi, hogy ez egy kényelmetlen és kellemetlen szituáció” – nyilatkozta a műsorvezető, aki azt is elárulta: Andival csak ma tudják elkezdeni a próbákat. Így alig két napjuk marad, hogy két új számot megtanuljanak a hozzá tartozó koreográfiával együtt. Ez majdnem egyenlő a lehetetlennel.

A páros felkészült arra, hogy újra ők búcsúznak a játéktól.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik