Szórakozás

A rákkal küzd Majka édesanyja

Majka édesanyja minden nap azért imádkozik, hogy megérje azt a napot, amikor fia feleségül veszi gyermeke édesanyját. Ibolya néni szervezetét újra megtámadta a rák, de bízik abban, hogy fia és menye segítségével sikerül meggyógyulnia.

Majka édesanyjának sok erőt ad a hit, hogy egy nap majd láthatja fia és Dundika esküvőjét.

„Sok lányt hazahozott már Peti, de senkit nem kedveltem meg olyan rövid idő alatt, mint Hajnikát – mondta a Storynak Ibolya néni. – Rögtön láttam, hogy remekül kiegészítik egymást. Hajni természetessége és közvetlensége pedig meggyőzött arról, hogy Peti ezúttal nagyon jól választott.”

Majka mamája azonban komoly egészségügyi anyagokkal küzd:  „Tizenhárom éve harcolok a petefészekrákkal, egyszer már azt hittem, meggyógyultam. Nemrég azonban ismét kiújult a betegségem, ezért újra kemoterápiára járok. De amióta látom, hogy a fiam milyen nagy boldogságban és szeretetben él Hajnikával, és az én drága kisunokámmal, bevallom, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Tudom, hogy Hajnika akkor is gondoskodni fog a fiamról, ha én már nem leszek” – mesélte.

Majka mindent megtesz az édesanyja gyógyulásáért. „Az én gondoskodó kisfiam felkereste a legjobb specialistákat az országban, hiszen nagyon aggódik miattam. Soha nem is értettem, hogy miért gondolják róla sokan, hogy egy beképzelt, nagyképű srác, hiszen a fiam mindenkinek segít, akin csak tud. Jólelkű gyerek, aki anyagilag támogat, és minden követ megmozgat, hogy meggyógyuljak” – mondta el Ibolya néni.


Fotó: Neményi Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik