Szórakozás

Mégis Balázs kapja az X-Faktort

Mégsem Stohl András vezeti az ősszel kezdődő legújabb X-Faktort az RTL Klubon. A produkció a színész régi ellenlábasát, Sebestyén Balázst bízta meg a feladattal.

A Blikk úgy tudja, hogy minden valószínűség szerint a szülési szabadságon lévő Ördög Nóra helyét a tehetségkutató következő szériájában  Sebestyén Balázs veszi át.


Fotó: RTL Klub

A fiatal műsorvezető ezzel mindent vihet, a legnagyobb show-t és az ezzel járó több millió forintos álomgázsit is, ami éppenséggel Stohlnak is nagyon jól jött volna, lévén börtönbüntetése miatt rengeteg pénzt veszített. Köztudottan anyagi gondjai vannak, messze nem képes azt az életszínvonalat megteremteni önmagának és családjának, mint azelőtt.

A Blikk információi szerint,
először Buci volt a jelölt az RTL Klub legnagyobb produkciójának műsorvezetői posztjára. A sors, az élet, vagy még inkább a múlt azonban közbeszólt. Stohl a börtönsztorikat feldolgozó második könyve ugyanis felkavarta az állóvizet. Budapesti Fegyház és Börtön feljelentette Stohlt, akit az a vád ért, hogy valótlan történeteivel az intézmény rossz hírét keltette. Márpedig ha bebizonyosodik, hogy Stohl hazudott, megint a rácsok mögé kerülhet, ez pedig nem vetne túl jó fényt az X-Faktorra.


Fotó: RTL Klub

 

A Blikk megkérdezte Kolosi Pétert, az RTL csoport programigazgatóját, aki nem hozta összefüggésbe Stohl botrányait a lap információjával, ám utalt arra, hogy Balázs vissza fog térni a képernyőre.

“Semmilyen módon nem került elő mérlegelési szempontként Stohl Andrással kapcsolatban Börtönpokol című könyve és az azzal kapcsolatos jogi ügy. Azt pedig, hogy ki vagy kik vezetik az X-Faktort 2013-ban, időben be fogjuk jelenteni. Sebestyén Balázs az RTL Klub egyik legfontosabb műsorvezetője, így nyilvánvalóan számítunk rá az őszi szezonban, méghozzá jelentős feladattal. Ez a feladat azonban egyáltalán nem biztos, hogy az X-Faktor műsorvezetése lesz”- fejtegette a lapnak válaszolva Kolosi Péter.

Balázs nem, Stohl szűszavúan myilatkozott: “Nem tudok semmiről semmit, azt sem, hogy engem kérnek-e fel, és azt sem, hogy nem. Egyébként ha hívnak, elvállalom” – jelentette ki a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik