Szórakozás

Habony Árpád megkérte Kapócs Zsóka kezét

esküvő (esküvő, )
esküvő (esküvő, )

Évekig tartó se vele, se nélküle kapcsolat után úgy tűnik, összeköti életét a színésznő és Orbán Viktor bizalmi embere – írja a Bors.

A lap szerint a lánykérés a közelmúltban történt, és Zsóka boldogan igent mondott szerelmének. Pedig viszonyuk sosem volt kiegyensúlyozottnak nevezhető. Viharos szakításaik, majd újabb és újabb kibéküléseik bőséges témát adtak a hazai bulvársajtónak.


Fotók: MTI / Mohai Balázs

Legutóbb tavaly év végén lehetetett hallani arról, hogy ismét szent a béke közöttük. Február elején aztán a színésznő a Facebookon bejelentette, hogy visszavonul a nyilvánosságtól.

„Csak a honlapomon keresztül fogtok tudni üzenni, elérni vagy tájékozódni az aktuális fellépéseimről. Szeretnék picit a háttérben maradni a jövőben, ez már régi vágyam volt, és most így döntöttem!” – írta utolsó üzenetként.

Az utóbbi időben Habony Árpád is bőségesen adott témát a lapoknak, miután a Magyar Narancs megírta, hogy 2011-ben garázdaság miatt elítélték, mert bántalmazott egy házaspárt, akik leléptek az autója elé. Habony azt állította, igaztalanul vádolják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik