Szórakozás

Ő a Hal a tortán legrosszabb szakácsa

Erdőhegyi Brigitta nő létére a konyhában minden hibát elkövetett, amit csak ember elkövethet, és bizarr szokására is fény derül.

A SuperTV2 gasztrorealityjének ma esti adásában Erdőhegyi Brigitta főz, aki minden idők egyik legrosszabb Hal a tortán szakácsa. Az énekesnőnek fogalma nincs semmiről a konyhában, mindent lépésről lépésre követ, ahogy leírják neki, de ez sem elég ahhoz, hogy ehető ételt varázsoljon az asztalra.

Fotó: FEM3

Erdőhegyi Brigit aztán mégis este érik a nagyobb pofonok: vacsoravendégei kellőképp leértékelik a teljesítményét, és még az ágyát is összetörik, amikor épp nem látja. Ezután pedig a lány bizarr hobbijába is belekötnek. A többiek szerint ugyanis nem egészséges, hogy az énekesnő lakásában több száz plüssmackó van, az pedig még furcsább, hogy Brigi saját bevallása szerint ebédlőasztalához is odaültet közülük egyet, ha épp nincsenek vendégei. Ettől a kijelentéstől elszakad a cérna Dér Heninél, aki a Hal a tortán mai adásában bizony azt tanácsolja az énekesnőnek, hogy keressen fel egy pszichológust.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik