Szórakozás

Idegösszeroppanást kapott a Republic zenésze

Korhaz(960x640)(2).jpg (kórház, ingyenes, )
Korhaz(960x640)(2).jpg (kórház, ingyenes, )

Idegösszeroppanással az egyik szanatóriumba szállították a napokban Szabó Bundás Andrást, aki tizennyolc éve zenél az együttessel. A hegedűst nagyon megviselte Cipő halála.

A Bors az egyik szanatóriumban érte utol Szabó Bundás Andrást: a napokban tragikusan fiatalon elhunyt Cipő zenésztársát, akit idegösszeroppanással szállítottak kórházba.

“Ez így elég erős. De valóban, idegkimerültség miatt vagyok most itt. Van egy nagyon ritkán visszatérő depressziós betegségem, és ez most Cipő halála miatt kijött. Mélyen megviselt ez az egész” – mondta el András, aki már tizennyolc éve koncertezik a zenekarral

“Szilveszterkor játszottunk együtt utoljára. Aztán legközelebb január elején találkoztam Cipővel a Kossuth klubban. A hangmérnökünknek fia született, ő hívta meg a zenekar tagjait, hogy koccintsanak egyet azújszülött egészségére. Amikor megláttam Cipőt, megijedtem. Láthatóan borzasztóan legyengült testileg és lelkileg is. Ő mindig jól tartotta magát, de a betegsége miatt be kellett volna tartania olyan szabályokat, amelyeket nem mindig tudott. Többet kellett volna aludnia, le kellett volna tennie a cigarettát, de nem tudta. Legközelebb már csak egy tévéfelvételen találkoztunk… Cipő temetésén szeretnék ott lenni” – tette hozzá szomorúan a zenésztárs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik