Szórakozás

Megműtötték Kandász Andreát

A TV2 műsorvezetője éveken át halogatta a beavatkozást, amellyel egy esetleges későbbi trombózist akadályozott meg.

Több év halogatás után kés alá feküdt Kandász Andrea, hogy megelőzzön egy esetleges későbbi trombózist. A TV2 műsorvezetőjét a műtét után ágynyugalomra intette az orvos, de ő ezt nem mindig tartotta be.

Fotó: TV2

“Úszóversenyző voltam diákkoromban, azóta pedig gyakorlatilag minden nap futok 8-10 km-t. Úgy négy éve láttam egy kis elszíneződést az alsó lábszáram közepén, ezért elmentem orvoshoz, aki azt mondta, hogy ha továbbra is ilyen sokat sportolok, akkor húsz év múlva további elszíneződések és vércsomós göbök lesznek a lábamon. Ezek az elváltozások pedig később trombózist okozhatnak” – mondta a BEST-nek Kandász Andrea, aki négy évvel, a szakemberrel való konzultáció után nemrég végre rávette magát a műtétre.

“A műtétet altatásban végezték, és minden ment mint a karikacsapás. A főorvos megnézte az ereim működését ultrahanggal, majd befáslizták, és már aludtam is otthon édesdeden. Jó ideig ágyhoz lettem volna kötve, de én persze nem bírtam ki munka és sport nélkül” – tette hozzá a Kalandjárat műsorvezetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik