Szórakozás

Cipő tudta, közeleg a vég

mécsesek (mécses, gyász, )
mécsesek (mécses, gyász, )

A Republic együttes egykori énekese, aki március 11-én hétfő hajnalban hunyt el, jó ideje tudta, hogy már nincs sok hátra az életéből.

Hátborzongató és szívbe markoló történtet mesélt el az énekes egyik barátja a Blikknek. Azt mondta, néhány héttel a halála előtt Cipő kiment a temetőbe,és egy képeslapot helyezett el imádott apukája sírján, amelyben azt írta: „Jövök én is nemsokára, édesapám”.

A barát úgy véli, az énekes biztosan tudta, hogy közel a vég, de talán már meg is békélt vele. Ismerősei ugyanis azt mondják, karácsony környékén még nagyon búskomor volt. Megviselte a tudat, hogy ez az utolsó ünnep, amit a családjával tölthet.

“Már tavaly tavasszal mondta, hogy szerinte nem sokáig fog élni. De bízott abban, hogy alkut tud kötni, és nyer még magának időt” – mesélte a barát. “Tulajdonképpen már 4 és fél éve a halált várta, ekkor derült ki a szívbetegsége. A nyarat intenzív koncertezéssel töltötte, már akkor észrevette mindenki, hogy gyengélkedik. Nehezen ment, de nem akart leállni, csak azt hajtogatta, jól van! Nyáron súlyosbodott az állapota, orvosa pedig ősszel közölte, sajnos visszafordíthatatlan a helyzet, és bármikor jöhet az, amitől mindenki retteg. Cipő ennek tudatában ment ki édesapja sírjához az ünnepek után, és tette oda az a lapot, amelyben leírta, hamarosan újra együtt lesznek” – vélekedik az énekes barátja.


Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik