Szórakozás

Elhagyta VV Fecót a felesége

VV Fecó (VV Fecó)
VV Fecó (VV Fecó)

Faképnél hagyta felesége VV Fecót, azaz Balogh Ferencet. A volt valóságshow-hőst nagyon megviselhette a szakítás, ugyanis nem reagál a megkeresésekre, nem tudni, mi van vele.

A Blikk információi szerint Angélának elege lett a kilátástalanságból és Fecó hitegetéseiből. Kezdte úgy érezni, férje nem lesz képes anyagilag talpra állítani a családot.

Fotó: RTL Klub

Fecó a villából való kiköltözése után teljesen eladósodott, nem kapott felkéréseket, családjával éppen hogy megúszta a kilakoltatást. Ezt tetézte még egy NAV-büntetés, amit a dinnyeárusítás miatt róttak ki rá. Kálváriájuk itt még nem fejeződött be. Az egykori villalakó nem kapott munkát, ezért, hogy ne maradjanak éhen, jó párszor kölcsön kellett kérnie. Két kisfiukkal napról napra éltek. Fecó egyre-másra szövögette a terveket, amelyek végül mind dugába dőltek. Előbb Londonban vállalt munkát, oda akarta kivinni a családot, de rájött, hogy ott sem olyan könnyű helytállni. Hazatérése után úgy tervezte, Budapestre költözik, a fővárosban keres munkát. Később már arról beszélt, vasat fog gyűjteni. Angéla azonban ezt már nem várta meg.

“Na sziasztok emberek, mostantól megint csak egyedülálló lettem sajnos, Angéla megint elhagyott. Itt hagyott. De megpróbálok nem siránkozni, mert majd csak küld a jóisten mellém egy olyan embert, aki megbecsül és szeret tiszta szívből” – írta közösségi oldalára, megerősítve a lap információját. Családi állapotát egyedülállóra változtatta, azóta pedig kivonta magát a forgalomból.

A pár nem először szakított: Fecó annak idején éppen azért jelentkezett a Való­Világba, hogy visszahódítsa Angélát, aki akkor azért hagyta el, mert a férfi félrelépett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik