Szórakozás

Káosz és törött üvegek a Balatoni úton

Szerdán kora délután alapos dugót okozott a 10-es helyi járatú autóbusz, miután a Balatoni úton kiesett a jármű bal oldalán levő nagy üvegtábla.

Ahhoz azonban, hogy a forgalmas útszakaszon háromnegyed egykor, mindkét sávban feltorlódjanak a gépkocsik, kellett a Vörösmarty Mihály Szakközépiskola jó erőben levő diákja is.

Információink szerint ugyanis egyáltalán nem magától esett az aszfaltra, és törött millió darabra az üvegtábla, mivel azt kilökték a helyéről. Legalábbis egy nebuló ezt magára vállalta – bár a helyszínre nagy erőkkel (két autóval) kiérkező rendőrök nem erősítették meg. A járat gépkocsivezetője mindenesetre úgy nyilatkozott, hogy szinte mindennaposak a diákok által okozott balhék a buszon.

Az esetről bővebb információval később szolgál a Rendőrség.

Friss információ, hogy a rendőrség az ügyről le is állt, mivel beigazolódott, hogy az ifjú nem akaratával követte el a végzetes törést, hanem ebben nagy mértékben segített a centrifugális erő is, amikor a csuklósbusz a körforgalomből kikanyarodott. Így aztán a buszsofőr legnagyobb bánatára nem indult semmilyen eljárás. Ugyanakkor az esetet megismerve nagyon nagy szerencséje volt a fiatalembernek, hogy csak az üveg szállt le a buszról és ő nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik