Szórakozás

Dobrády Ákos titokban költözött Rómába

Elszólásból derült ki, hogy a zenész távkapcsolatban él Iszak Eszterrel.

A Nagy Duett vasárnapi adásában véletlenül szólta el magát Liptai Claudia, hogy Dobrády Ákos egy ideje a festői Rómában tengeti hétköznapjait. Az énekes ennek szemmel láthatóan nem örült, igyekezett minél kevesebbet elárulni a küldetéséről, és viccesen csak annyit mondott, hogy pincérként dolgozik – ám ez nyilvánvalóan nem igaz.

Ákos mindig is zárkózott volt, és most is csak szűkszavúan nyilatkozott a külföldi munkáról. “Szerződés köt, így egyelőre nem beszélhetek arról, hogy min dolgozom” – válaszolta a Borsnak.

Fotó: TV2

A munkájáról Ákos nem nyilatkozik, a magánéletéről viszont annyit tudni, hogy őrülten szerelmes régi-új barátnőjébe, Iszak Eszterbe. A zenészt ezek szerint két dolog is Budapesthez köti: A Nagy Duett és Eszti, aki a VIVA tévénél dolgozik, és ezért sajnos nincs ideje hosszabb időre elhagyni az országot.

A távkapcsolat ellenére a két híresség Facebook-oldala arról árulkodik, hogy őrületes szenvedéllyel szeretik egymást. Eszter könnyen éli meg, hogy fiúja a hét nagy részét Olaszországban tölti.

“Napi másfél órát beszélünk. A kölcsönös bizalom a szerelmünk alapja, és tökéletes köztünk az összhang. Elképesztően szeretjük egymást, és nagyon boldogok vagyunk” – mondta a lapnak Eszter.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik