Szórakozás

Máris Majka nevét viseli Dundika

Bár még hivatalosan nem házasok, Dundika eldöntötte, hogy hamarosan hivatalosan is felveszi gyermeke édesapjának vezetéknevét.

Dundika a Szombat Esti Láz szombati adása után árulta el a Hír24-nek, hogy Szentiványi Hajnalkáról hamarosan Majoros Hajnalkává változtatja nevét.

„Én már jó ideje elváltam, úgyhogy még ha maradt is a Szentiványi név, ideje volt lecserélnem. Már 15 hónapos a Petivel közös kisbabánk, és az eljegyzés is megvolt, úgyhogy közösen úgy döntöttünk, hogy felveszem a nevét. Még nem a Majoros Hajnalka név szerepel a személyimben, de hamarosan bekerül majd” – mondta Dundika, aki azt is elárulta, hogy esküvőjük is hamarosan esedékes lesz.


„Hamarosan mindenki megtudja, hogy mikor lesz az esküvőnk, de ennél most sokkal fontosabb volt nekem, hogy felvegyem Peti vezetéknevét. A Majoros név felvétele egy teljesen közös döntés volt, Peti nélkül nem határozhattam volna így. Lassan három éve együtt vagyunk, és egyszerűen nem szerettem volna a volt férjem nevét hordani” – magyarázta a Hír24-nek a gyönyörű anyuka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik