Szórakozás

Cipőt siratják az internetezők

Bodi-Laszlo-Cipo(1)(210x140)(2).jpg (Bódi László Cipő)
Bodi-Laszlo-Cipo(1)(210x140)(2).jpg (Bódi László Cipő)

Elárasztották a világhálót a megrendült üzenetek. Több tízezer bejegyzésben gyászolják az internetezők Cipőt.

Mint ahogyan azt megírtuk, a Republic frontembere életének 48. évében, ma hajnalban elhunyt. Bódi László, vagy ahogyan mindenki ismerte, Cipő halálhírét Abella Miklós, az együttes menedzsere is megerősítette.

Az internetezőket nagyon megrendítette a hír. Már több tízezer bejegyzés született Cipőről. Hírességek is megható gondolatokkal és a Republic slágereivel búcsúztatták a legendás zenészt.

„Cipő úgy döntött, nem ébred többet fel. :( A végtelen álmot választotta, és ezzel örökre felébresztett egy hőst a szívünkben. Kimondta a kimondhatatlant, a szavak közötti csendek üzeneteinek virtuóza volt, és mától klasszikusa is. Csókolunk, Cipő, és mindent köszönünk!” – írta Facebook-oldalán Boros Lajos.

„Nincsenek szavaim. Isten nyugosztaljon Cipő…” – posztolta Vujity Tvrtko.

„Sziasztok! Nem jutok szóhoz… most olvasom a hírt, Cipő, Bódi László meghalt. Nyugodjék békében… Sajnos nem álhír, valóság!” – tette közzé Király L. Norbi.

Aradszky László és Cipő (Fotó: Facebook)

„Öt perccel ezelőtt hívott a Blikk-szerkesztőség a végtelenül lesújtó hírrel… Meghalt Cipő. Ilyen fiatalon… Elmondtam, hogy szinte naponta gondoltam rá, hogy mikor ébred fel, hogy végrehajtsák rajta az egyáltalán nem túl egyszerű műtétet. Sőt tegnap este is… Nem voltunk baráti kapcsolatban, csak szeretetteljes kölcsönös üdvözlésben… A kép 2001-ben készült a Magyar Rádió valamelyik stúdiójában… Isten veled CIPŐ!!!!!!!!! Tudod, mi énekesek nem halunk meg ‘teljesen…’ a dalaid itt maradnak… és minél tovább dúdolják annál tovább élsz rajongóid szívében… Nyugodj békében…” – posztolta Aradszky László.

„Halhatatlan slágereket adott nekünk Cipő, és a Republic. Egy fontos magyar művész távozott el…” – írta ByeAlex.

„Hú, ez most nagyon szíven ütött…Isten nyugosztaljon…:(((” – osztotta meg Palotás Petra.

„Tudtuk, hogy nagyon beteg, de engem most teljesen sokkolt Cipő halálhíre. Nem ismertem őt személyesen, de sok Republic-dalt szerettem a 90-es években: a Neked könnyű lehet, a Repül a bálna, a Szeretni valakit valamiért… és még számtalan felejthetetlen dal előadója, szerzője itt hagyott minket. Nyugodj békében, Cipő!” – búcsúztatta Facebook-oldalán Cipőt Kocsis Tibor.

„Annyi dalszöveg kavarog bennem… köszönjük, amit itt hagytál nekünk magadból. Nyugodj békében Cipő!” – tette közzé gondolatait D. Tóth Kriszta.

A hírességek mellett a magyar sportélet meghatározó szereplői is Cipőt gyászolják.

A rajongók a Republic hivatalos weboldalán az Ég Veled most című slágerrel búcsúztatják Cipőt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik