Szórakozás

Órákig zokogott kiesése miatt Bálint Antónia

Bálint Antónia (Bálint Antónia)
Bálint Antónia (Bálint Antónia)

A Szombat Esti Láz első adásából Bálint Antónia és Angyal András esett ki. Az egykori modell nem tudta könnyen feldolgozni a kudarcot.

Tegnap este fergeteges show-val startolt a Szombat Esti Láz vadonatúj évada az RTL II képernyőjén. Az első adásban nyolc táncospár mutathatta meg tehetségét a közönségnek és a négytagú zsűrinek. Bálint Antónia, Dundika, Tóth Gabi, Varga Izabella, Győrfi Pál, Istenes Bence, Szilveszter gazda, Vastag Csaba és profi táncpartnereik az elmúlt két hónapban kitartóan gyakoroltak, hogy maximumot tudják kihozni magukból az első adás alkalmából. A színes, szexi ruhák, a vérforraló zenék, és persze a csinos táncos lányok és sármos táncos fiúk igazi karneváli hangulatot teremtettek a stúdióban, mégis sírással végződött az est.

(Fotó: RTL II)

Esztergályos Cecília, Keleti Andrea, Szirtes Tamás és Tihanyi Ákos pontszámai alapján Dundikáék bizonyultak a legrosszabbnak, a közönség azonban mégis úgy döntött, hogy Bálint Antóniának és Angyal Andrásnak kell mennie. Ahogyan a műsorvezetők közölték a döntést, Toncsi azonnal könnyezni kezdett, ám a sírás ahelyett, hogy elapadt volna, egyre hevesebb lett. Bálint Antónia végül a teljes adásidő alatt itatta az egereket, miközben mindenki megpróbálta őt vigasztalni. A kedves szavak olyannyira nem számítottak, hogy az egykori szépségkirálynő az élő adás után azonnal kirohant a stúdióból, és még jóideig bőgött az öltözőjében, miközben barátai odakint várták.

A láthatóan teljesen összetört Antónia az adás után senkinek sem adott interjút, csupán azt hajtogatta a többieknek, hogy szereplésével szégyent hozott profi táncpartnerére, valamint hozzátette, hogy valószínűleg csak édesanyjának tetszett a produkciója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik