Szórakozás

Ada őrületbe kergeti a barátját

A Reflektor új műsorvezetője olykor hazaviszi a munkáját, aminek kedvese nem örül túlzottan.

Néhány napja már az exzenetévés Pintér Adriennt, alias Adát láthatják a nézők Mádai Vivien helyén a Reflektorban. A műsorvezető ezt megelőzően két évig nem volt képernyőn, korábban azonban nagy tapasztalatra tett szert több csatornánál is.

“Felhívtak, hogy lesz egy casting, és sok szeretettel várnak rá, nekem pedig volt kedvem elmenni. Nem tudtam, hogy milyen műsorról van szó, és hogy melyik csatornára keresnek embert. Nagyon titokzatos volt az egész. Többször is vissza kellett mennem, és aztán felhívtak, hogy valószínűleg én leszek a befutó. Nagyon megörültem, amikor elárulták, hogy a Reflektorról van szó. Óriási megtiszteltetés egy nagy kereskedelmi csatornánál dolgozni, valljuk be, ez a csúcs” – mondta a Hír24-nek Ada.

(Fotó: RTL Klub)

A Reflektor új műsorvezetőjétől eddig sem állt távol a bulvár, folyamatosan nyomon követte a sztárhíreket. “Minden nap megnézem az összes olyan internetes oldalt, ami sztárokkal foglalkozik, úgyhogy mondhatni képben vagyok. A nagyobb gond, hogy már két éve nem forgattam, ezért az első felvétel előtti hétvégén sokat gyakoroltam otthon. Gondoltam, hogy így egy kicsit visszarázódhatok, és valóban jót tett. A folyamatos gyakorlással viszont egy kicsit őrületbe kergettem a párom…” – mondta a Hír24-nek Pintér Adrienn, aki már három és fél éve van együtt Ákos nevű barátjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik