Szórakozás

ByeAlex holnaptól visszavonul

Alex elkezdett barátkozni a sajtóval. A maga módján.

Mint ahogyan azt megírtuk, A Dal nyertese, ByeAlex egy nap alatt “nemnyilatkozom sztár” lett. Nem adott interjút a Hír24-nek, és rajtunk kívül szinte az össze megkeresést visszautasította. A kétségek eloszlatása végett az MTVA ma sajtótájékoztatót hívott össze, ahol szűk keretek közt bárki feltehette kérdéseit Alexnek (mi pedig a válaszokból szemezgettünk). Egyébként állítólag ez volt az utolsó alkalom arra, hogy ezt megtehessük, ugyanis A Dal győztese holnaptól már csak a munkával szeretne foglalkozni.

(Fotó: CLS)

“Újságíró vagyok, mint ti. Zenei újságoknak és egy tetováló magazinnak írok, ez is a főállásom. Nem hiszem, hogy sokkal érdekesebb vagyok, mint bárki más. Reggel nyolctól délután ötig dolgozom, mellette pedig zenélek. Hogy miért nem nyilatkozom a bulvárnak? Ebben a kérdésben is szeretnék önmagam maradni. Én sosem olvastam bulvárt, nem is érdekelt sohasem. Nem szeretnék olyan hasábokon megjelenni, ahol mást mondanak el, mint amit én elmondanék magamról” – válaszolta újságírói kérdésre a sajtótájékoztatón ByeAlex.

Annak ellenére, hogy a hipszter külsejű fiú újságíró, arról megfeledkezett, hogy győzelme másnapján nem lenne rossz ötlet eleget tennie íratlan kötelezettségeinek. Nemes egyszerűséggel kikapcsolta a telefonját. Sőt, Bérczes Ádám, Alex menedzsere is mélységesen felháborodott azon, hogy az újságírók szót emeltek elérhetetlenségük miatt. “Alexnek és nekünk szívünk joga, hogy mit cselekszünk. Egyébként meg vasárnap volt, Alex aludt. El kell számolnunk azzal, hogy mit csinálunk? Ez komoly? Miről beszélünk?” – fakadt ki a menedzser, amikor szembesítették a problémával.

Közben pedig az is kiderült, hogy a fiú mit csinált addig, amíg mindenki őt kereste.

“A jelentkezésnél nem volt az, hogy aki a versenyt megnyeri, annak kötelessége azon nyomban újságírók rendelkezésére állni. Egyébként bocsánat, vasárnap a Bazilikában voltam, mert ott meleg volt. Szépen sütött a nap, és ott gondolkodtam egy kicsit…” – fűzte hozzá ByeAlex.

Alex egyébként holnaptól visszamegy dolgozni, munka után pedig az eurovízióra készül, így ismét nehéz lesz majd elérni. “Holnaptól a versenyre fogok készülni. Azt nem mondtam, hogy engem nem lehet majd engem megtalálni, csak azt akartam ezzel üzenni, hogy nem szeretnék olyan kérdésekre válaszolni, amelyek nem a zenei melóhoz kapcsolódnak. Nagyon nehéz lesz” – árulta el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik