Szórakozás

Cipő már korábban felkészült a legrosszabbra

Az origonet riportere szerint Cipő már korábban felkészült az elkerülhetetlenre. Egészségesként viselkedett, de tudta, nagy a baj.

Csak kevesen látogathatják a Rebublic lassan két hete kómában lévő frontemberét, Cipőt. A Bors információi szerint kizárólag a családtagok, felesége, ikerlányai, édesanyja, húga mehetnek be az életveszélyes állapotban lévő zenészhez.

Az orvosok azt állítják, fontos most az óvatosság, ugyanis influenzajárvány van, és ha Cipő elkapja a vírust, az akár az életébe is kerülhet.

A vele készült legutóbbi beszélgetések tanúsága szerint Cipő már hónapokkal ezelőtt felkészült a legrosszabra:
„Tervezzük, ha élünk addig, a jubileumi nagykoncertet… És azt is remélem, hogy találkozunk még élőben” – mondta az origonet riporterének a zenész.

„Egy pillanatra sem éreztük rajta, hogy beteg lenne. Hitte, hogy meggyógyult, és így is viselkedett. Ahogy a szívműtétjére terelődött a szó, Cipő azonnal témát váltott, és nem engedte, hogy tovább faggassuk. Nem hagyta magát sajnáltatni, minden áron élni akart, de a szíve miatt biztos volt benne egyfajta félelem” – nyilatkozta a Blikknek az egyik riporter.


(Fotó: Story/Best archívum)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik