Szórakozás

Tyúkhúsleves kocka a belső zsebben

Az este fiatalok próbáltak az egyik hipermarketből ruhákat és élelmiszereket lopni. A bizonsági őrök mindannyiukat elkapták, és lopás miatt indult ellenük büntetőeljárás.

Nem sokkal éjfél előtt A. Gergő 21 éves kömpöci lakos a ruházatába rejtve 16 darab tyúkhúsleves kockát, és 1 rúd sertés párizsit kísérelt meg elcsenni -tudta meg a Szeged24 a Csongrád Megyei Rendőr Főkapitányságon. A biztonsági szolgálat jelzésére kiérkező rendőrök előállították az elkövetőt, ellene üzletszerűen szabálysértési értékre elkövetett lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás őrizetbe vétele mellett.

Három tizenéves hétfőn hajnalban Szeged egyik hipermarketjében kísérelt meg ruhaneműt illetve cipőket eltulajdonítani. Ugyanitt, az esti órákban egy 21 éves férfi élelmiszereket vett magához és fizetés nélkül szeretett volna távozni.

A 17 éves forráskúti és csanádpalotai lakosok 15 éves barátjukkal a hajnali órákban érkezetek meg a szegedi áruházba. Nézelődés közben a fiataloknak megtetszett a ruházati részleg néhány terméke, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve 3 cipőt és 2 pulóvert tulajdonítottak el az áruvédelmi eszközöket eltávolítva.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik