Szórakozás

Rekordot döntött A Nagy Duett

Vasárnap este harmadik élő showjával újabb rekordot döntött A Nagy Duett a SuperTV2-n. Az új széria eddigi legnézettebb adása 10,4% közönségarányt ért el, amivel a csatorna a 18-49 évesek körében a negyedik legnézettebb lett a műsor adásideje alatt.

Közel 1,2 millió néző kapcsolt múlt vasárnap este a TV2-csoport legfrissebb csatornáján, a SuperTV2-n látható A Nagy Duettre. Az énekes showműsor három hete hatalmas sikerrel indult a SuperTV2-n: akkor a csatorna átlagos piaci részesedését megsokszorozva, 10,1%-os közönségarányt tudhatott a magáénak. Ezt az eredményt múlt vasárnap felülmúlta a műsor: a teljes lakosság körében 10,48%-ot, míg a 18-49 évesek körében 10,38%-ot ért el, ezzel maga mögé utasítva az összes kábelcsatornát.

A Nagy Duett vasárnapi adása a csatorna eddigi legnézettebb műsorának bizonyult a 18-49 évesek körében: 10,38%-os piaci részesedésével a SuperTV2 a műsor adásideje alatt a negyedik legnézettebb csatorna volt, ráadásul csupán 0,05 ponttal maradt el az m1-től, ahol ebben az időben a A Dal című műsor futott A Nagy Duettel szemben.

A műsor a fővárosi nézők körében még ennél is nagyobb népszerűségnek örvend: A Nagy Duett adásideje alatt a SuperTV2 15,32%-os közönségarányával a legnézettebb műsor lett, maga mögé utasítva az összes többi csatornát. A kisebb, nem országos lefedettségű csatornák műsorai alapján készített heti toplista élére szintén A Nagy Duett legutóbbi része került, megelőzve az F+, a Cool és a Viasat3 műsorait is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik