Szórakozás

Esik eső, szép csendesen csepereg

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelenti: még 2 nap eső, de itt a kora tavasz!

Az OMSZ előrejelzése szerint kedden északkeleten változóan felhős lesz az ég, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, számottevő csapadék nem lesz. Másutt többnyire erősen vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor, nyugaton jelentős mennyiség is lehullhat. Az északkeleti, északi szél helyenként megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, +5 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8 és 14 fok között alakul, de nyugaton csak 5, 7 fok várható.

Szerdán eleinte borult lesz az ég, majd északkelet felől szakadozik, csökken a felhőzet. Kezdetben többfelé, majd egyre inkább csak délen, délnyugaton várható eső, zápor. Az északi, északkeleti szél időnként megélénkül, Nyugat-Magyarországon és északkeleten megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 1, 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 12 fok között alakul, északkeleten lesz enyhébb az idő.

Csütörtökön északkelet felől tovább csökken a felhőzet, az országszerte több órára kisüt a nap. Csapadék már nem valószínű. A változó irányú szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +2, -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7, 12 fok között alakul.

Pénteken időnként megnövekvő felhőzet mellett több órára kisüt a nap, helyenként északkeleten lehet kisebb eső. A nyugati, északnyugati szél több helyen megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +2, -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 11 fok között alakul.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik