Szórakozás

VV Éva: Mekkora k.csög vagy te, Alekosz!

VV-Eva-es-VV-Alekosz(210x140)(1).jpg (VV Éva, VV Alekosz)
VV-Eva-es-VV-Alekosz(210x140)(1).jpg (VV Éva, VV Alekosz)

A törtető Alekosz pár nappal ezelőtti vallomásán akadt ki, dühében pedig nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette volt villatársát.

Néhány napja Alekosz kiöntötte a lelkét az egyik napilapnak, és elárulta, hogy Éva halálosan szerelmes belé. Azt emlegette, hogy a lány szívesen ágyba bújna vele, elsődleges célja pedig az, hogy vele élhessen. Éva azonban megdöbbenve olvasta a görög okostojás nyilatkozatát, mérgében pedig gyalázkodásba és mocskolódásba kezdett.

„Mekkora k.csög tirpák vagy te, Alekosz! Szégyelld magad! Hogy merészelsz ilyet nyilatkozni, hogy kellesz nekem?! Nézz már tükörbe te ocsmány fa.szopó zsidrák! Ezért jöttél a szülinapomra, hogy újságcikket csinálj? Azt hiszed, kellenél, te agyhalott, spúr trógi?” – posztolta Facebook-oldalára VV Éva, aki hozzáette, ez alkalommal még véletlenül sem törték fel a Facebookját, az idézett szöveget igenis saját kezűleg írta.

Persze a facebookos fröcsögésre Alekosznak is reagálnia kellett.

“Sajnálom, hogy ezt a bensőséges dolgot megosztottam a nyilvánossággal, nem volt célom megbántani Évát, ugyanakkor hozzáteszem, az volt a színtiszta igazság, amit lenyilatkoztam az Új Ász címlapján. Az, hogy tagadja, becsmérli a szavaim, elmond mindennek, holott előzőleg még velem képzelte el az életét, hatalmas zűrzavart kelt bennem. Azok után, hogy a Facebookon durván alázott engem, már nem tudom, a továbbiakban barátként, lehetséges partnerként, vagy szimplán rosszindulatú emberként tekintsek-e rá” – nyilatkozta az Új Ásznak a görög hódító.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik