Szórakozás

Luxusajándékkal lepte meg feleségét Varga Győző

Nemcsak a népszerű slágerben fér meg egymás mellett a gyorsaság és a romantika! A mirigyes Varga Győző bebizonyította: egy női szívet nem csak egy szép ékszer vagy egy gyertyafényes vacsora dobogtathat meg a szerelmesek ünnepén.

Az Irigy Hónaljmirigy oszlopos tagja nem mindennapi ajándékkal készült élete párjának. Felesége, Böbe valósággal a rajong a sportkocsikért, így Győző elérkezettnek látta a pillanatot, hogy Valentin nap alkalmából meglepje kedvesét, és elvigye egy próbakörre egy narancssárga Lamborghinivel.

(Fotó: RedLemon)

„Böbe imádja a sebességet és a sportautókat, így gondoltam, meglepem egy kis furikázással. Ez egy igazi álomautó, fantasztikus érzés volt tenni vele néhány kört Budapest legszebb részein, a Hősök terétől a Budai Váralagúton át az Erzsébet hídig. Az pedig már most a terveink között van, hogy egyszer ki kell próbálnunk a Hungaroringen is. Sajnos a hátsó ülésen nem nagyon lehet randalírozni, hiszen az nincsen benne” – viccelődött az énekes.

Az autókázás mellett azonban példás, romantikus férjhez és valódi ínyenchez híven természetesen a meghitt, kettesben eltöltött, romantikus vacsora sem maradhatott ki Győző repertoárjából.

„Egy francia éttermet választottam erre az alkalomra, ahol ezelőtt ugyan még nem jártunk, de már nagyon sok jót hallottunk róla. Nem is kellett csalódnunk: a menü kifogástalan volt, és a kiszolgálás is első osztályúnak bizonyult. Mivel mindketten szorosan kötődünk a vendéglátáshoz, különösen szeretünk számunkra ismeretlen éttermeket kipróbálni, és végigkóstolni a finomabbnál finomabb fogásokat. És habár azt gondolom, a pároknak nem csak Valentin napon kell odafigyelniük egymásra, mégis úgy érzem, sikerült a lehető legkellemesebben együtt tölteni ezt a különleges napot” – osztotta meg élményeit az Irigy Hónaljmirigy poéngyárosa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik