Szórakozás

Testőrei rabolták ki Voksán Virágot

A szexi lemezlovas szereti a kalandot, de a venezuelai és mexikói izgalmakat szívesen kihagyta volna: lövöldözésbe keveredett, és ráadásul testőrei is kirabolták.

Voksán Virág bátor, vagány nő, de venezuelai és mexikói fellépésein több olyan pillanat is akadt, amikor meghűlt az ereiben a vér. “Nehezen ijedek meg, nem vagyok egy stresszelős típus, de volt már olyan helyzetben részem, amikor csak az őrangyalomban bíztam. Venezuelában játszottam egy tizenhat éves lány szülinapi buliján, mint meglepetésvendég. Nem messze tőlünk az egyik asztalnál három férfi tárgyalt egyre vehemensebben, majd ketten előkapták a fegyverüket. Fejvesztve menekültek a vendégek a helyszínről. Egy pillanatra halálfélelem kerülgetett, és a háziasszony sem nyugtatott meg, amikor közölte, hogy errefelé ez sűrűn előfordul” – mondta a Borsnak Virág.

(Fotó: TV2)

“Mexikóban is volt egy eset, amikor egyszerre turnéztam és fotóztam, és mindenhová két testőr kísért. Egy alkalommal 400 dollárt (több mint nyolcvanezer forint) elloptak a pénztárcámból, amit senki más nem követhetett el, csak ők, mert csak a testőreim fértek hozzá a táskámhoz” – tette hozzá az egykori playmate, aki azóta minden utazására alaposan felkészül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik