Szórakozás

Kirúghatják Fábryt, mert csalta a feleségét

Kellemetlen helyzetbe került Fábry Sándor egy tegnap megjelent újságcikk miatt. Olyan részletek jelentek meg ugyanis a magánéletéről, amelyek családi életét és pályáját is befolyásolhatják – írja a Bors.

Fábry Sándor egy állítólagos ismerőse az egyik magazinban több oldalas cikkben tálalt ki a showman magánéletéről. Olyan állításokról van szó, amelyek rendkívül kínos helyzetbe hozhatják Fábry Sándort a családja, a barátai és a közvélemény előtt is: többek között megcsalást is emlegetnek a cikkben. A Blikk úgy tudja, hogy a magazinnak nyilatkozó egykori modell 13 évig volt a férfi szeretője.

(Fotó: RTL Klub)

Az is elképzelhető, hogy a botrány okozta vihar Fábry állásába kerülhet. A képernyősöktől ugyanis általában elvárják, hogy ne tegyenek semmi olyat, de ne is kerüljenek olyan helyzetbe, ami rossz fényt vethet a munkaadóra. Ezt többnyire írásban is rögzíteni szokták. Egyes pletykák szerint eddig is rezgett a léc Fábry alatt a közszolgálati televízióban, mert szerződése állítólag tartalmaz egy olyan passzust, milyen minimális nézettséget kell beszélgetős műsorával elérnie,  mostanában azonban nem nézik annyian a show-t, mint amire számítottak.

A Bors szerette volna megkérdezni az ügyről Fábry Sándort, de lapzártáig nem érték el a telefonján.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik