Szórakozás

Műteni kell Lady Gagát – vége a turnénak

lady gaga (lady gaga, )
lady gaga (lady gaga, )

Elmarad Lady Gaga nagy sikerrel zajló világturnéjának hátralévő része, mert csípőízületi sérülése miatt meg kell műteni az énekesnőt.

A 26 éves világsztár ízületi sérülése súlyosabb a véltnél, ezért az énekesnő kénytelen lemondani Born This Way című világturnéjának összes hátralévő koncertjét – jelentette be szerdán az énekesnő turnéját szervező Live Nation.

A szerdán elvégzett újabb orvosi vizsgálatok labrumszakadást mutattak ki a jobb csípőben, ezért az énekesnőt meg kell műteni, utána pedig szigorú pihenésre lesz szüksége. (A labrum egy porcszerű képződmény, amely növeli az ízületek stabilitását.)

Az énekesnő kedden még csak eheti egyesült államokbeli és kanadai koncertjeinek elmaradását tudatta 34 millió rajongójával a Twitteren, bizakodását fejezve ki, hogy hamarosan “500 százalékosan felépül.” A sztárnak hétfői fellépése óta olyan erős fájdalmai vannak, hogy nem tud lábra állni. Az énekesnő akkor még úgy tudta, hogy csak súlyos ízületi gyulladása van.

Lady Gaga március 20-áig 21 koncertet adott volna Észak-Amerikában. A már eladott belépőjegyek árát visszatérítik a rajongóknak. A tavaly áprilisban Ázsiában kezdett, hat kontinenst érintő koncertkörút a világ ötödik legjövedelmezőbb turnéja volt a világon 2012-ben, 161 millió dolláros bevétellel és 31 ezres átlagos nézőszámmal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik