Szórakozás

A tények cáfolják a Velvet cikkét

Cáfolja aCsongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a bulvárlap cikkének állításait. A csalás miatt körözött J.A. apját több alkalommal is kihallgatták, de sosem jelezte, hogy fenyegetnék.

A velvet.hu internetes portálon 2013. február 14-én 12:59 perckor „julien” tollából megjelent „Éjjelente fenyegetik az eltűnt szegedi lány apját” című cikk valótlanul állította azt, hogy „Juhász János többször fordult a rendőrséghez, egyszer egy tanút is vitt a rendőrségre, de nem engedték be őket” -tudta meg a Szeged24Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.
A valóság ezzel szemben az, hogy a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya több alkalommal hallgatta ki tanúként az érintettet – legutóbb 2013. január 15-én -, de sohasem jelezte az eljáró rendőrnek, hogy őt bárki fenyegetné. Valótlan az az állítás is, mely szerint „a rendőrség nem foglalkozik az üggyel”, ugyanis a nyomozás az ügy hátterét teljes körűen feltárta, melynek folyományaként a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság J. A. ellen is elfogatóparancsot bocsátott ki.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság összesen 7 rendbeli, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást J. A. és S. P. ellen.
A velvet.hu cikke alapján a rendőrség felvette a kapcsolatot az érintettel, aki elmondta, hogy 2013. február 15-én délelőtt tud megjelenni a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon újabb tanúkihallgatás céljából.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik