Szórakozás

Vili bácsi felkészült a legrosszabbra

Várkonyi András már jobban van, de amikor kiderült, hogy műteni kell, nagyon megijedt.

Mint ahogyan arról már a Hír24 is beszámolt, a Barátok közt Vili bácsija egy hete életmentő műtéten esett át. Várkonyi András csak annak köszönheti az életét, hogy odafigyelt teste vészjelzéseire. Szerencséje volt, mert az első intő jel után orvoshoz fordult: évtizedek óta nem volt beteg, ezért tűnt fel, amikor oxigénhiányos fáradtságot érzett magán.

“Nem lehetett hisztizni és gyengének lenni, el kellett viselni a nehézségeket. Tudtam azt, hogy itt baj van, és ezt meg kell oldani. Amikor a feleségemnek mondtam a diagnózist majd’ elájult. Én magam is nagyon megdöbbentem. Nem láttam az alagút végét. Nem tudtam, hogy mi lesz, már a legrosszabbra is felkészültem. Azon gondolkodtam, hogy talán nem tudok majd többé dolgozni. Sok minden megfordul ilyenkor az ember fejében” – mondta a Fókusznak a Vili bácsit alakító színész, akiben szerettei tartották a lelket.





“Nagyon megható volt! A kollégák közül kivétel nélkül mindenki keresett, és a feleségemen keresztül is sokan érdeklődtek utánam. Rajtuk kívül pedig a kisunokám végig mellettem volt egy róla készült kis naptár formájában, így Balázska tartotta bennem a lelket a legnehezebb pillanatokban” – mesélte Várkonyi András. A színész végre sokkal jobban érzi magát: jó a közérzete és már nagyokat sétál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik