Szórakozás

Lipcsei Betta babát vár

kismama (terhes )
kismama (terhes )

Lipcsei Betta anyai örömök elé néz. A Sport TV műsorvezetője elárulta, kisfiút hord a szíve alatt.

Betta elárulta, várandóssága során eddig minden a legjobban alakult, így a Harmadik félidőből még sokáig nem kell nélkülözniük a televíziónézőknek.

A műsorvezető  kisfia már most „tiszteletben tartja” anyukája focirajongását és munkáját, az orvos szerint nagy az esélye, hogy megvárja a bajnokság végét, és csak május végén jön világra. Betta annak kifejezetten örül, hogy a Sport TV-nél azt mondták neki, addig dolgozik, ameddig szeretne, ha nagy hassal, akkor azzal.


A pár tervezte a babát, bár arra nem számítottak, hogy ennyire gyorsan teljesül a vágyuk. A sportos kismama mostanában kezdett lassítani, orvosa már nem javasolja a futást. „Ha nem tudok sportolni, akkor rosszul érzem magam, fáradékonyabb, lehangoltabb vagyok” – árulta el. Betta egyik kedvenc programja a jóga, ami segíti a stresszoldásban és a szülésre is felkészíti.

A 25 esztendős tévés szépségkirálynő nem kertel: „Sokan meglepődtek, hogy ilyen fiatalon vállaltuk a babát, de azt gondolom, ez a döntés nem hátráltat semmiben. Most értem abba az életszakaszba, amikor ez így jó. A mai világban eleve szuper, ha spontán és abszolút természetes módon sikerül egy pár számára a gyermekvállalás, különösen ha vágynak rá.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik