Szórakozás

Ezúttal nem ússza meg VV Éva

VV-Eva(210x140)(1).jpg (VV Éva)
VV-Eva(210x140)(1).jpg (VV Éva)

Alekosszal és a zaklatójaként elhíresült Tiborral mulatott szombaton éjszaka VV Éva.A Blikk információi szerint ismét balhézott, így a szomszédok kihívták rá a rendőrséget. A Bors úgy tudja, a mentő vitte el a lányt. Jó buli lehetett.

VV Éva és Alekosz között egy évvel ezelőtt még véres nyilatkozatháború dúlt, most azonban úgy tűnik, kibékültek. A botrányhősnő születésnapja jó apropót biztosított arra, az ősi ellenségek elássák a csatabárdot, és egy alkoholmámoros estén egymás karjaiba boruljanak. Erről árulkodik az a fotó is, amit maga Éva töltött fel rajongói oldalára.

(Fotó: Facebook)

“Nagyon jól sikerült a szülinapom. Bocs, hogy sokáig nem írtam… Ma itt van velem, nálam Alek! Nagyon jókat derülünk úgy mint annak idején a VV-ben! (…) Egész seg*etekre.. Képek hamarosan” – posztolta a közösségi oldalra szombaton a nemrég megvert Éva.

A Blikk információ szerint  azonban VV Éva bulija balul sült el: Alekosszal  valamint a csak zaklatójaként és szállásadójaként elhíresült Tiborral alaposan felöntött a garatra.

“Itt lakom én is, ebben a lépcsőházban, épp az imént vitték el a rendőrök vagy a mentők Évát, azt nem láttam, melyikük. Még most is részeg volt. Éjszaka randalírozott, kiabált, kettő-három óra körül már annyira ittas volt, annyira hangoskodott, hogy Tibor befogta a száját, Éva pedig megharapta. Most megint azt mondja, hogy megverték” – mesélte a Blikknek az egyik szomszéd.

Alekosz nem tagadja, alaposan felöntöttek a garatra. “Csütörtökön volt Éva harmincadik születésnapja, amire nem tudtam elmenni. Így szombaton utaztam hozzá, a lakásán ünnepeltem meg vele, és vittem pár üveg piát is. Nagyjából éjfélig lehettem ott, de korán kezdtük, délután négy, fél öt felé. Arról semmit nem tudok, hogy mi történt, miután eljöttem, mert semmi előjele nem volt a balhénak, úgy tűnt, minden rendben van. Azt nem tagadom, hogy amikor eljöttem, ‘üzemi hőfokon’ volt – magyarázta a VV4 nyertese a napilapnak.

A Bors információi szerint egészen biztos, hogy a mentők jöttek a ValóVilág egykori Törtetőjéért. A napilap úgy tudja, a mentősöket és ügyeletes fővárosi nővéreket lassan név szerint ismerő botrányhős ezúttal nem ússza meg olcsón az őt elszállásoló egészségügy vendégszeretetét: hosszú és gyötrelmes kezelés várhat a pánikbetegségtől és alkoholfüggőségtől szenvedő Évára.

“A rokonai értesítettek a történtekről, egyelőre nekik sem mondtak semmit az orvosok” –  mondta a Borsnak a lány egyik közeli, de neve elhallgatását kérő ismerőse. “Reméljük, ezúttal nem szökik meg, és, ha hetekig, hónapokig is eltart majd a kezelése, eredményes lesz, és végre új életet kezd” – tette hozzá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik