Szórakozás

Damu karaktere színre lép?

A Best magazin információi szerint visszatér a TV2 napi sorozatába Szikszai Rémusz. A Várnagy Elődöt alakító színész Damu Rolandtól vette át a szerepet. Nagy Tamás producer a börtönbüntetését töltő színészt is visszavárja, de úgy tűnik, már a közeljövőben igyekeznek izgalmat generálni a csillagkúti rosszfiúval.

Egyre gyakrabban tűnik fel a Jóban Rosszban stúdiójában Szikszai Rémusz. A színész Damu Roland egykori karakterét, Várnagy Elődöt vette át a börtönbüntetésre ítélt sorozatszereplőtől, aki így debütált:

Stábtagok arról beszéltek a Bestnek, előfordulhat, hogy a karaktert visszaírják a szappanoperába, ami már csak azért sem lehetetlen, mert a bűnöző holttestét soha nem találták meg. Mármint a forgatókönyv szerint.

Szikszai Rémusz újabb szerepvállalását nem erősítette meg a produkció, de mi nem csodálkoznánk, ha a közeljövőben újra forgatna a színész.

A sorozat producere jó ideje fontolgathatja Várnagy karekterének visszahozását, amit nemrégiben elhangzott nyilatkozata is alátámaszt. Legutóbb, Damu Roland büntetőügyének újratárgyalásakor elárulta, nem zárkózik el az elől sem, hogy büntetése letöltése után újra szerepeltesse Damut a sorozatban.

„Nem zárnám ki semmi esetre sem. Eszembe jutott már, megvallom. Eltelt egy kis idő, el lehet gondolkodni ezen. Távol álljon tőlem, hogy a magyar igazságszolgáltatást minősítsem, de a következmények ismeretében úgy vélem, nagyon megbüntették Rolandot, és azt gondolom, hogy ha leüli ezt a sok évet, akkor szerintem megbűnhődött. Jóban Rosszban biztosan lesz, amikor szabadul, de nem tudom, én leszek-e az élén. Az új helyzet lesz” – nyilatkozta Nagy Tamás.

Damu Roland utolsó jelenete itt látható:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik