Szórakozás

Vágyairól mesél Csomor Csilla

A Barátok közt egykori Berényi Zsuzsája még mindig várja, hogy szakmailag végre a megérdemelt helyére kerüljön.

Szépen lassan minden elcsendesedett Csomor Csilla körül, miután véget ért a Barátok közt. Bár még időnként vendégeskedik a sorozatban, rengeteg lekötetlen energiája van még.

“Miután távoztam a sorozatból, elkezdtem nyitni a kőszínház felé. Az Édes Rózám című egyszemélyes darab volt az első, amit a saját ötletem alapján készítettünk el alkotótársaim segítségével. A 2008-as bemutató után azonban egyik napról a másikra a Magyar Színház már nem tartott igényt sem a darabra, sem rám. Ezután hosszas hallgatás következett, de idén úgy tűnik, hogy most minden kezd helyreállni” – mondta a Hír24-nek Csomor Csilla.

(Fotó: Csomor Csilla)

A színésznő most új befogadóra lelt, a Bethlen Téri Színházban már műsorra is tűzték a darabot. Sőt, vidéki színházak is felkérték Csillát, hogy mutassa be náluk az Édes Rózámat.

“Úgy néz ki, hogy most újra egyenes vágányra kerül az életem. Olyan a feladatokkal vagyok körülvéve, ami éltet és örömet ad. A másodvirágzását élő darab mellett azonban egy dologra még mindig nagyon vágyom: szeretnék tartozni valahová. Régen mindig egy-egy nagy család része voltam a sorozatban és a színházban is, most viszont egyedül érzem magam. Bízom benne, hogy lassacskán a megérdemelt helyemre kerülök az életben, és újra egy színház társulatához szerződhetek, valamint olyan feladatokat kapok, amelyek összhangba hozhatók a tehetségemmel, a tudásommal és a korommal” – tette hozzá Csilla.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik