Szórakozás

Hajléktalant ölt egy fiatal nő Szegeden

borton(210x140)(7).jpg (börtön, )
borton(210x140)(7).jpg (börtön, )

Társát már tavaly letartóztatták. A férfinak pár száz forintért kellett meghalnia.

Ahogy arról a Hír24 beszámolt, tavaly júliusban rendőrök fogtak el egy fiatalembert, aki halálra vert egy hajléktalant Szegeden. A 47 éves férfit a Kemes utcában bántalmazták a hajnali órákban. A mentők hiába vitték azonnal kórházba, belehalt súlyos koponyasérüléseibe. A 21 éves férfit a gyilkosságot követő héten vették őrizetbe. Beismerte tettét.

A rendőrség szerdán új fejleménnyel állt elő, kiderült, a jó ideje előzetesben ülő tettes nem egyedül követte el a gyilkosságot, bűntársa egy 22 éves nő volt. Az egyenruhások beszámoltak arról is, pontosan mi történt a végzetes hajnalon. Eszerint a fiatalok megbeszélték, hogy kifosztják a padon fekvő hajléktalant, kihasználva, hogy ittas. A 47 éves férfi azonban felébredt, mert érezte, hogy a lány a ruhájában matat. Ezután kezdték el rúgni, ütni. Elvették a nála lévő néhány száz forintot és elszaladtak.

Az ügyben azóta is halált okozó testi sértés és rablás miatt folyik a nyomozás. A fiatal nő őrizetben van, de a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik