Szórakozás

Nincsen halálán Muhammad Ali

Muhammad Ali él (muhammad ali, )
Muhammad Ali él (muhammad ali, )

A legendás ökölvívó családja cáfolta a brit bulvárlapokban megjelent híreket, hogy Alit akár napokon belül utolérheti a végzet.

A világ valaha élt legnagyobb bokszolójának tartott Ali haldoklásáról az öccsével készült interjú alapján számolt be a Sun és az alapján a Daily Mail is. A cikkek arra voltak kihegyezve, hogy Muhammad Ali akár napokon belül is meghalhat, és a legenda bármelyik pillanatban várható haláláról szóló hírek gyorsan terjedni is kezdtek az interneten.

Mindezt öccse, Rahman Ali nyilatkozata alapján, aki azt mondta, testvére nagyon rossz állapotban van, és kijelentette: „Hónapjai lehetnek hátra, de lehet, hogy csak napjai. Nem tudom, hogy meg fogja-e érni a nyarat.” Rahman elmondta azt is, hogy tavaly nyár óta nem látta testvérét, és csak néha beszél vele telefonon. Valamint azt is állította a bulvárlapnak, hogy Muhammad Ali olyan beteg, hogy nem tud beszélni.

A brit bulvárlapokban megjelent híreket gyorsan cáfolta Ali felesége, lánya és szóvivője, közölve, hogy az évtizedek óta Parkinson-kórral küzdő sportoló vasárnap a szokásosnál is jobban volt. A pletykák cáfolására még egy fényképet is közzétettek Muhammad Ali Twitter-oldalán a bokszolóról, ahogy a Super Bowl nézésére készül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik