Szórakozás

Hivatalos: Rihanna és Chris Brown újra egy pár

chris brown és rihanna (chris brown, rihanna, )
chris brown és rihanna (chris brown, rihanna, )

A népszerű R&B énekesnő a Rolling Stone című zenei magazin honlapján erősítette meg a hónapok óta tartó találgatásokat.

“Úgy döntöttem, hogy a boldogság a legfontosabb számomra – közölte a barbadosi születésű sztár. – Nem engedem meg senkinek, hogy az utamba álljon. Ha hiba, amit csinálok, akkor is az én hibám… De most más lesz.”

Rihanna a 2009 februárjában történt esetre célzott, amikor az idén 23 éves rapper a Grammy-díjátadó előtti estén kezet emelt rá: többször megütötte a világhírű énekesnőt, az autónak lökte, és megharapta egyik ujját, illetve fülét. A botrány miatt mindketten távolmaradtak a Grammy-gálától, amelyen fel kellett volna lépniük.


Fotó: Northfoto

A bíróság később 180 napi, fizikailag megerőltető közmunkára ítélte Brownt, és a családon belüli erőszakot elkövetők számára kialakított egyéves programban is részt kellett vennie. A testület távoltartási végzése pedig megtiltotta számára, hogy kapcsolatba lépjen az énekesnővel.

A rapperre ötéves próbaidőt is kiszabtak, amely még ma is érvényben van.

Rihanna bejelentése – tekintettel viszonyuk meglehetősen viharos történetére – mindenesetre megdöbbenést váltott ki a rajongókból és a celebvilágból. Már korábban is keringtek találgatások arról, hogy ismét egy párt alkotnak. A bennfentes hangok kiváltképpen azután erősödtek fel, hogy tavaly novemberben közös számmal rukkoltak elő. A Nobody’s Business (Senki másra nem tartozik) című szám felkerült Rihanna legutóbbi albumára (Unapologetic) is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik