Szórakozás

Újabb balhét csapott VV Éva

VV Éva nem bír magával: magára haragította egyik fő mecénását, Barna Barnabást.

A legbotrányosabb valóvilágos ismét nem hazudtolta meg önmagát. A magyar kórházak és rendőrkapitányságok visszatérő vendége nemrég egy botrányos rádióriporttal csapta ki a biztosítékot többeknél. Mások mellett annál a Barna Barnabásnál is, akivel korábban közös videoklipet forgatott. VV Éva a Radio Face stúdiójában nemes egyszerűséggel  “lecigányozta” egyik fő mecénását, amivel annyira megbántotta, hogy azóta nem állnak szóba egymással.

“Ismerőseimtől hallottam vissza, hogy miket mondott rólam egy rádióműsorban. Ezt egyszerűen nem vagyok hajlandó eltűrni… A videoklipbe is azért kértem fel, mert megsajnáltam, nem egyébért. Emellett azonban tudom, hogy súlyos alkohol- és drogporblémái vannak, és bármit is tesz, nem akarom magára hagyni. Most újra munkát ajánlottam neki hatjegyű összegért, hogy visszatérjen a rendes és becsületes világba” – mondta a Hír24-nek Barna Barnabás, aki egy saját riportműsort hozna létre Évának.

Éva és Barna a forgatáskor még nagyon jóban voltak (Fotó: Barna Barnabás)

Úgy tűnik azonban, hogy a valóvilágos hallani sem akar az ötletről, sőt. Facebook oldalán kelt ki magából, amikor tudomására jutott a férfi terve.

“Szerinted ki miatt nézték meg a nyomorult videóklipedet? Az én hátamon akarsz felkapaszkodni? Azt ajánlom előbb hívjál fel és menj logopédushoz” – írta a ValóVilág egykori törtetője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik